Bine ati venit pe Magazinul Online Ama Style.

Produse in Trend

FUSTA lei110.00 lei95.00
ROCHIE ELLE lei149.00 lei110.00
ROCHIE JEANS lei149.00 lei95.00
ROCHIE ERC COLLECTION lei249.00 lei219.00
ROCHIE ERC COLLECTION lei249.00 lei219.00
ROCHIE ERC COLLECTION lei249.00 lei219.00
ROCHIE ERC COLLECTION lei249.00 lei219.00
ROCHIE ERC COLLECTION lei249.00 lei219.00
~~BLUZA TRIO lei95.00 lei89.00
~~BLUZA TRIO lei95.00 lei89.00
Home / Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termenii si conditiile Magazinului Online Ama Style :

Garantia produselor

Garantie comerciala oferita de Ama Style este de 30 (treizeci) zile de la achizitionarea oricarui produs, in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Prin garantia oferita de catre firma noastra se intelege schimbarea produsului cu unul identic sau restituirea sumei platite la achizitionare in cazul in care exista deficient de fabricatie ale produsului si au fost respectate instructiunile de intretinere aflate pe site si primite cu produsul comandat.

Firma noastra se obliga sa rezolve sesizarile in perioada de garantie cu conditia ca acestea sa indeplineasca conditiile legale stipulate mai jos.

Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in set complet , impreuna cu copie de pe factura fiscala sau bonul fiscal. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia este pierduta in cazul in care beneficiarul sau alta persoana incearca repararea oricaror defecte aparute.

Modalitati de livrare

LIVRARE PRIN CURIER

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune Fan Curier este de 17 Lei

Termenul de livrare se discuta individual cu fiecare client în parte în functie de preferinte. Astfel, imediat dupa ce vei face o comanda pe site-ul Ama Style in cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat de catre un consultant vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii tale.

Produsele livrate sunt ambalate corespunzator la sediul nostru. In cazul în care constati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, te rugam sa verifici coletul în fata curieratului.

Termenul de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 48 ore, in functie de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 48 ore.

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dvs.

Metode de plata

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.amastyle.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) .
NU SE SOLICITĂ PLATA IN AVANS!!!

Cumpărătorul confirmă faptul că a luat cunostinţă, pe deplin, de Termenii şi condiţiile magazinului online Amastyle.ro şi că este de acord cu ele. Ne rezervăm dreptul de a modifica orice eroare apărută, fie la preţuri, fie in textul scris. Ne cerem scuze în avans pentru posibilele erori survenite.

În cazul în care acesta dorește să înlocuiască valoarea produselor comandate și primite sau dorește un alt produs, clientul poate să înlocuiască produsele achiziționate în termen de 14 zile de la primire. Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, care nu sunt purtate, spălate, călcate, rupte, să fie curate, fără mirosuri (cum ar fi creme, parfum sau fum de țigară). Următoarele trebuie să fie atașate la transport: o chitanță și un formular de returnare, cerere și înlocuire. În cazul înlocuirii sau anulării comenzii, clientul plătește serviciul de curierat către Amali Mircom SRL
Clientul are dreptul de a înlocui bunurile achiziționate cu cel selectat de produs / ele din magazin. Atunci când un client dorește să înlocuiască cu un alt produs, mai scump decât cel care îl returnează, Amastyle suma dedusă inițial plătită de client pentru produsul / ele și să informeze clientul cu privire la dimensiunea unui cost suplimentar.

VĂ RUGĂM, NU PLASAȚI O ALTĂ COMANDĂ PE SITE!

Toate aspectele legate de schimbul și returnarea produselor pot fi discutate prin e-mail imobamali@yahoo.com.

Dacă condițiile de mai sus nu sunt îndeplinite, înlocuirea nu va fi posibilă!

Anularea comenzii

Clienții magazinului online Amastyle pot returna un articol achiziționat în 3 zile de la data primirii. Utilizatorul este responsabil pentru valoarea redusă a bunurilor cauzate de testarea acestora, altele decât ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și performanțele bune. Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, care nu sunt purtate, spălate, călcate, rupte, să fie curate, fără mirosuri (cum ar fi creme, parfum sau fum de țigară). Următoarele trebuie să fie atașate la transport: o chitanță și un formular de returnare, cerere și înlocuire. În cazul înlocuirii sau anulării comenzii, clientul plătește serviciul de curierat către Amastyle
Următoarele trebuie să fie atașate la transport: o chitanță și un formular de returnare, cerere și înlocuire. Valoarea mărfurilor returnate se rambursează în conformitate cu dispozițiile articolului 54 și următoarele din Legea privind protecția consumatorilor.

Reclamații

Returnarea poate fi depusă în cazul unor defecte de fabricație stabilite de bunuri trimise, produsel greșite, altele decât cele comandate. Revendicările pentru mărfurile deteriorate în timpul transportului sunt considerate numai pe baza unei declarații de plângere formulate în prezența unui curier. În cazul unei reclamații, vânzătorul își asumă valoarea serviciilor de curierat pe cheltuiala sa. Trimiteți-ne imaigini înainte de a contacta operatorul nostru pentru a specifica modul de returnare în cazul unei reclamații. Revendicările sunt acceptate în conformitate cu procedura descrisă la articolul 122 și următoarele din CPA.

Returnarea coletelor cu plata ramburs de către firma Amastyle nu sunt acceptate.Returnarea produselor se poate face cu orice firmă de curierat exceptand Posta Romana (taxa pentru retur vă comunică doar firma de curierat cu care discutați)Returnarea produselor de către clienți la adresă nu sunt acceptate.Primim colete doar prin curier sau poștă. Transferurile de bunuri returnate, care, din cauza ambalajelor necorespunzătoare au fost deteriorate în tranzit vor fi returnate clientului pe cheltuiala sa. Împachetați cu atenție produsele pentru a asigura coerența în timpul transportului.După acceptarea produsului returnat vă trimitem un mesaj informativ, cum că am primit coletul și vă înapoiem suma datorată în termen de 14 zile în ordinea descrisă la articolul 54 și următoarele din CPA. Se restituie doar contravaloarea produsului/lor, nu și taxa de transport. Suma se returnează în contul dvs. bancar .
Prin finalizarea comenzii, Clientul este de acord că toate datele furnizate comerciantului sunt corecte, complete și adevărate la momentul plasării comenzii la care se face referire în acest document și în comanda emisă.

Livrările vor fi făcute în termen de 7-15 zile de la efectuarea comenzii, iar pentru produsele aflate pe stoc, în 2-5 zile de la efectuarea comenzii. În cazul în care produsul va fi livrat cu termenul limită menționat mai sus, va informa Clientul prin e-mail în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, iar Clientul poate renunța la comandă fără dreptul de a solicita daune.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

AMALI MIRCOM SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AMALI MIRCOM SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Nota:
Exista o diferenta de 2-3 cm potrivit masuratorilor manuale

Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita luminii si luminozitatii ecranului.

X
X